Våra tjänster

Vi är en rutinerad byggfirma och kan hjälpa dig med både ombyggnader, renoveringar, plattsättning och mycket annat. Vi har kompetens för att göra alla sorters byggjobb, så vill du ha en trätrall eller bygga en altan, så hör av dig, så får du en offert. 

Förutom kakel och klinker, ombyggnader och renoveringsjobb, har vi också fastighetsservice på programmet, så om du bor i trakterna runt Västerås kan du ringa oss för olika sorters uppdrag som gäller fastigheten.

Lagom stora och mycket flexibla 

Många tycker det är besvärligt att anlita jättestora företag för ett mindre jobb, och likaså kan det vara jobbigt för kunder med stora projekt att ha flera olika hantverkare att boka in och hålla reda på. Men vi jobbar med totalservice för våra byggkunder. Vi är lagom stora för att kunna serva i smått som stort. 

Vi kan hjälpa dig med en helhetslösning 

Vill du ha nytt badrum, nya dörrar och fönster eller flytta en vägg? Du har planerna, och så kontaktar du oss för det jobb du funderar på. Vi kan göra om hela ditt hem efter dina önskemål. En renovering, stor som liten, med moderna ytskikt och fräscha material, gör stor skillnad i ett hus. 

Eftersom vi är så allsidiga, kan du få en total offert på allt du vill ha gjort i byggväg. Vi har med material och verktyg. Vi tar ansvar för jobbet, så att du bara kan njuta av resultatet. Diskutera med oss när du har ett projekt på gång, så gör vi jobbet smidigt och effektivt.