Glöm inte att boka din plattsättare

Om du bokar in oss som din plattsättare, kommer du att kunna få många tjänster från samma leverantör, eftersom vi i grund och botten är ett allround byggföretag. Ändå är vi tillräckligt småskaliga för att serva både mindre och större kunder. Vår goda service åt alla kunder runt om Västerås är något vi aldrig tummar på, så du kan med förtroende anlita oss. 

Oavsett om du vill ha kakel bara på en vägg eller vill kakla om överallt och ha klinker med golvvärme, står vi beredda att assistera dig med allt du kan önska av en plattsättare. Med vår rutin inom allt som gäller bygg, kan vi faktiskt hjälpa dig med mycket mer än kakelplattorna. Det är tryggt för dig att veta. 

En plattsättare du kan lita på

Vi vågar lova att resultatet kommer att motsvara eller till och med överträffa dina förväntningar, och därför hoppas vi nu att du blir en av alla våra nöjda kunder. Du kan också känna trygghet med att våra plattsättare verkligen kan jobbet, och att du får garanti på utfört arbete. Att du dessutom som privatperson kan utnyttja ditt ROT-avdrag gör att det blir en bra affär för dig. Du slipper skaffa alla verktyg och behöver inte heller ta ansvar själv för att plattorna kommer upp rätt och inte spricker vid hanteringen. 

Olika sorters material

När det gäller plattor och kakel finns det massor av olika material och färger att välja på, och våra rutinerade plattsättare vet hur man monterar det på bästa sätt. Om du själv beställer ditt kakel, tipsar vi dig om att räkna med 10 % extra materialåtgång när man skär och passar in dem.

Det material man väljer beror både på vilken smak man har och hur omgivningen ser ut. Vissa vill ha helt vita badrum, andra vill ha grått, men det finns också de som vill ha små, gröna mosaikplattor. Titta in i ett heminredningsmagasin eller gå på din egen känsla för vad som är snyggt och vad du längtar efter. Glöm inte att boka in oss nu, för vi lovar att du kommer att bli nöjd med vårt arbete.